76% ville tilbakekjope.

Pakkekvalitet: 3,7.

Pakkekvalitet: 3,7.

Bivoks, vegetabilsk olje, lecitin, Behenoxy Dimethicone, Sot mandelolje, Shea Butter Extract, Mel / honning, Shea Butter, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Grapefrukt Peel Oil, Capryl / Capric Triglycerid, Hydrogenated Vegetabilsk Olje, Soyabonneolje, Rosa Moschata Froolje , Tokoferylacetat, tokoferol, sitronskallolje, Euphorbia Cerifolia Wax, Candelilla Wax, Allantoin, Calendula Officinalis Blomst Extract, BHT, Sitronsyre, Citral, Limonene, Linalool.

Hvor far man kjopt.

Filter etter hud / har / oye.

Filter etter hud / har / oye.

Start din anmeldelse.

pa 1/26/2018 2:03:00 PM.

Hud: Veldig fet, rettferdig, noytral.

Har: Blond, Rett, Fin.

Jeg ma v re i minoriteten som jeg ikke likte dette i det hele tatt. Det lar mine lepper foles belagt i voks og ikke fuktet. Det har ikke det bra under leppestift. Det er grusomt. Jeg elsket ideen om ingrediensene, men kjoring. nei. Jeg er heller ikke en fan av potteprodukter. Glasset foles luksuriost, men jeg var redd for a slippe den. Jeg har torre lepper om vinteren, og dette gjorde ingenting for a hjelpe.

1 av 1 personer fant dette nyttig.

pa 1/17/2018 6:25:00.

Hud: Veldig fet, Fair-Medium, Usikker.

Har: Blond, Annet, Annet.

Sannsynligvis den beste leppebalmen der ute. Ja det er dyrt, men en pott vil vare deg ar. Jeg har hatt min i mer enn 2 ar og bruker den hver natt for sengetid.

Vi en gang gikk pa en tur til Sveits, og dette er den eneste leppebalsammen som hjalp mine lepper i det torre og kalde klimaet.

pa 1/17/2018 5:32:00.

Hud: Normal, Fair, Usikker.

Har: Brunett, Annet, Annet.

Beste leppebalsam noensinne! Jeg bruker dette som en nattlig maske, og den unike tykk tekstur er perfekt for langvarig lindring av torre lepper. Det er dyrt, men litt gar langt, hver panne varer mange maneder. Nydelig lukt ogsa. Det er en tube versjon, men pass opp det er ikke det samme i det hele tatt!

pa 1/9/2018 7:12:00 AM.

Hud: Kombinasjon, Fair, Noytral.

Har: Brunett, Krollete, Fin.

Jeg har dette som en julegave og jeg elsker det.

3 av 3 personer fant dette nyttig.

pa 1/9/2018 12:20:00.

Hud: Annet, Annet, Usikker.

Har: Annet, Annet, Annet.

Dette er den eneste balsam som fungerer for meg. Jeg legger det pa natten og vakner med glatte, hydrerte lepper!

2 av 2 personer fant dette nyttig.

pa 12/22/2017 11:18:00.

Hud: Torr, Fair-Medium, Warm.

Har: Svart, Rett, Middels.

Jeg har hatt denne leppebalmen for alltid. Det varer veldig lenge! Det fukter ogsa torre lepper godt. Nar det blir sagt, er teksten av dette forferdelig. Det er veldig kornete, som egentlig ikke gar bort, sa det er egentlig bare egnet for natten. Emballasjen er heller ikke ideell fordi den er i pottform.

1 av 1 personer fant dette nyttig.

pa 11/19/2017 19:13:00.

Hud: Normal, Fair-Medium, Warm.

Har: Blond, Rett, Middels.

Jeg har nylig kjopt dette igjen, selv om jeg provde det et par ganger for noen ar siden og ikke var imponert.

3 av 3 personer fant dette nyttig.

pa 11/19/2017 15:34:00.

Hud: Annet, Annet, Usikker.

Har: Annet, Annet, Annet.

Dette produktet er bare meh etter min mening. Jeg liker at det er matt og at det gjor en anstendig behandling for under leppestifter etc. Men for prisen gjor det ikke noe magisk, eller det er langvarig. Mine lepper foles fortsatt torre, og jeg ma igjen bruke balm igjen etter en time eller sa. Fordeler – lukter godt, matte, luksuriose emballasje Cons – pris, ikke fuktighetsgivende nok, jeg foretrekker min C.O. Bigelow Rose salve. Det grepet fuktes som gal og sa mye billigere.

1 av 1 personer fant dette nyttig.

pa 11/2/2017 16:29:00.

Hud: Veldig Olje, Oliven, Varm.

Har: Svart, Krollete, Middels.

Utrolig leppebalsam. Det er sa kremaktig og ikke sa skinnende som det er noe jeg liker. Det har ikke den ekle kjemiske smaken nar du bruker den (som noen billige balsamer), og det er ikke fettete og oljete.

pa 11/8/2017 15:53:00.

Hud: Normal, Fair, Usikker.

Har: Svart, Annet, Annet.

Den beste lipbalm hendene ned!

3 av 3 personer fant dette nyttig.

Popul re Lip Behandlinger.

Hvor far man kjopt.

Toppliste Lip Behandlinger.

Bepanthen salve.

C.O. Bigelow Min favoritt nattbalsam.

Lansinoh Lanolin.

Palms kakao smorpinne.

Blistex Lip Medex.

Best of MakeupAlley.

Opphavsrett og kopi; 2018 MakeupAlley.com. Alle rettigheter reservert. MakeupAlley & trade; er et registrert varemerke for MUA, Inc.

Server Tid 2/9/2018 21:21:44 EST ms.

Sett inn bilde.

UPC-kode.

Avviklet.

Er du sikker pa at dette produktet er utgatt?

Rapporter feil.

daasfdsad, asdadasd, addasdasdas, asdasdasdasfsdfgdfs, fgdssdgfdgfg, gfgdgdfgdhfgj.