Har noen bestilt en Lucky Deals 4 eller 4 + med Sunwing? Ser pa Varadero 21. januar. Bare lurer pa hvordan noen gjorde med hotellet, den lave enden eller den hoye enden av de tilgjengelige? Ikke en stor besparelse med den nedre enden, men Royalton og Paradisus er inkludert i 4 + som ville v re en god del, men hva er sjansen for a ga til dem?

Bare en oppdatering her, etter a ha sett pa skianleggene som er oppfort for 4+, la jeg merke til at noen av dem bare viser 1 kingsize-seng, og siden vi er 2 kvinnelige venner som reiser sammen, vil de ikke ha sjansen til a ende opp med en dem. Ville v re interessert i a hore om noen boker en og hvordan det gar.

Jeg vil virkelig. Ektemann og jeg reiser 21 jan og alle hoteller ser anstendig ut til meg!

Dette har gatt i arevis, det ville v rt fint a hore fra noen som faktisk opplevde denne kampanjen i stedet for alle de vanlige BS!

Det er sporsmalet Lenny. erfarne promotorer / kampanjer fortsetter a lete etter suckers. Det er en gimmick til fordel for Sunwing. den merkelige man kan vinne. flertallet er los. Det er hvor bonnen kommer inn. Herre. gi meg den avtale 🙂

Det er mitt poeng, det ville v re fint a hore fra folk som faktisk kjopte denne avtale fortiden og lytte til deres erfaringer i stedet for all denne tullet fra folk uten anelse, men vil sette inn sin egen ide om hva de mener Avtalen kan v re. lmao.

Mitt poeng. det er ikke for mange hvis noen Lenny 🙂

Hyggelig flyt men nei 🙂

Alle hotellene som er oppfort, har en hoyere pris a bestille enn de heldige tilbudene, slik at du virkelig ikke kan miste. Jeg var klar til a bestille for jeg leste kun kingsize-alternativet hos noen av dem.

Jeg kjoper med Lucky-avtalene fire varadero avgar i mars. Jeg vil gjerne vite hvilket hotell du mottok med denne kampanjen?

Jeg endte ikke med a bestille denne avtalen. Noen av hotellene tilbyr kun king size-sengsrom, og jeg reiser med en venn, ikke partner eller ektefelle.

Hei, jeg bestilte bare 4 stjerners pluss voksne bare ut av Halifax for $ 1415 i slutten av mars. Jeg gjorde min forskning og alle hoteller fikk gode anmeldelser, bare en er priset under 1415. Jeg er ikke bekymret i det hele tatt, de alle sa bra ut. Jeg har gjort en roulett med Air Canada ferier i fortiden og fikk det beste hotellet i Samana, DR, sa jeg er villig til a ta gamble. Alt er bedre enn vinteren i Canada.